haus G

2019/10/21

[PROJECT DATA]

phase: finish summer 2020
type: family home     
contractor: family gleinser
location: neustift im stubaital
architecture:
christoph siegele, tim fahrner, philipp wisiol, robert reichkendler, andreas hörl

 


PROGRESS

The Design uses the lightly sloping property to place and seperate the two housing units. The Apartment as well as the Garage are at the bottom, north facing Level. The second Unit is placed on the top, south-facing level, connected to the Garden which partly forms the garage roof. The pitched roof structure of the surrounding buildings is incorporated and interpreted in the 2-storey building.

The bottom level is constructed in Reinforced concrete. Everything above is built in solid timber.


BOTTOM LEVEL


TOP LEVEL


ELEVATION


PERSPECTIVE


PERSPECTIVE

Schlagwörter: