modell_03

KOYO

2018/01/10

[PROJECTDATA]

projectphase: current
projecttyp: single family house
location: tulfes
architect: andreas hörl

Vogelperspektive _x

topview

[FUNCTION/TOPOGRAPHY]

The new structure is divided by the height development specified in the zoning law, aligned along the access road and attached to the neighboring property at the eastern boundary.The parking spaces and a small outdoor area is located below the cantilevering part of the building northwest. From this area, at level E0, the office space and storage rooms are accessible.

DIA_WEGE_x
Interior View

The main entrance and wardrobe are located north, in the height between Level E0 and E1, which features the rooms as well as sanitary rooms.

The outside storage room leads to the studio and archive space located above the southern garden. The living area is on level E2 with direct access to the garden which is the roof of the studio space, from which the roof terrace is accessed via an external stair.

modell_01
model

A dormer for the exposure of the living space and the photovoltaic system are located in the southeastern part of the roof.

außen_x
west view

[BUILDING SITE …]

baustelle02

b_002

 

 

Schlagwörter: ,