MENU

office mahore

[PROJECT DATA]

phase: completion 2017
type: office adaptation
location: innsbruck
photos: charly schwarz
architecture:
andreas hörl, robert reichkendler, maria hinterer, christiane harm, jonas dettler, sabrina neuwirth, tim fahrner, josef herzog. andreas gruber

mahore architects adapt an existing glazier workshop form the 60´s to their own office.

detail entrance

floor plan

The characteristic of the workshop is kept alive and becomes the key element of the design. The transformation into a modern architectural workshop is achieved by selective cuttings into the existing structure only. A room without natural daylight in the inside of the office is redesigned as a black box and is used as a kitchenette as well as a showroom. Reduced furnishing and lightening complete the design concept of the architectural workshop.

 

 

comparison before and after

white room

black box

black box

Sorry, the comment form is closed at this time.